Aktuality

Je libo husičku?

7.11.2018

Je libo husičku?

Máme samozřejmě na mysli pečenou martinskou husu s hruškou, sušenými švestkami, zelím z červené řepy, valašským zelím.

 ucie Palová a Henrieta Gebková, žákyně 3. ročníku oboru Kuchař-číšník, zvítězily v celostátní soutěži ve Frenštátě pod Radhoštěm.

Jejich recept porota poslala do finále. Mladé kuchařky připravily slavnostní pomalu pečenou martinskou husu s hruškou, sušenými švestkami, zelím z červené řepy, valašským zelím a s velmi kladně hodnocenou valašskou přílohou zvanou bramborová netyja.

Porota docenila harmonickou chuť celého pokrmu a udělila 278 bodů, tedy 1. místo!!!

Žákyně na soutěž připravoval učitel odborného výcviku Karel Drápal.

zpět na aktuality


Řemeslo má respekt
Řemeslo má respekt - železničář

SPONZOŘI A SOCIÁLNÍ PARTNEŘI

ČD Cargo
Bonatrans
ŽDB
Viadrus
ŽESNAD
Správa železnic
PKO CARGO
Progres Hefner
Město Bohumín
KK Tech
Epson
Gigatech
Maxion Wheels
BM servis a.s.
Demontstav
Danter
Bospor
Rockwool
Kofola
Hodinový vnuk
České dráhy